Ford Transit Connect

Hver Transit er bygget til formålet, og den nye Transit Connect er ingen undtagelse. Den er robust, praktisk og pålidelig og har rigeligt med lastplads: 2,9 m³ for L1-versionen (med kort akselafstand) og 3,6 m³ for L2-versionen (med lang akselafstand), med op til ca.880 kg lasteevne. En smart lastluge i varerumsadskillelsen gør det muligt at medbringe rør, stiger og andre ting, der er op til 3,0 m lange for L1-versionen og 3,4 m lange for L2-versionen.

Varerum med plads til det meste

Transit Connect fås i to længder. Begge kan medbringe store mængder varer og fås med en smart lastluge i varerumsadskillelsen, som giver mulighed for at medbringe genstande som er 3 meter lange i den korte (L1) version og 3,40 meter lange i den lange version (L2). Begge versioner har plads til to europaller.

Praktisk, med lav vedligeholdelse

Den helt nye Transit Connect giver et fleksibelt lastrum på op til 3,6 m³ (4,4 m³, når det fleksible lastrum foran anvendes) og helt op til 1,000 kg nyttelastkapacitet. Spidsfindige og praktiske funktioner hjælper til at beskytte både din last og din bil fra arbejdslivets strabadser. Og da varebilen er bygget efter hårde standarder for erhvervskøretøjer, er den ikke blot lavet til holdbarhed, men udviklet til at mindske ejeromkostningerne. Mange funktioner og teknologier fås til både L1- (med kort akselafstand) og L2-versionerne (med lang akselafstand).

Beroligende og pålideligt sikkert

Teknologi, som automatisk kan bremse, hjælpe med at ringe til alarmcentralen og gøre bakkestart mindre stressende. Systemer, som særskilt lader dig låse dørene i og op, gør det næsten umuligt at kopiere fjernbetjeningsnøglen og stadig kan slå alarm, selv hvis batteriforbindelsen er brudt. Den helt nye Transit Connect er udstyret med et udvalg af avanceret teknologi, som alle er designet til at gøre kørslen lettere og sikrere. Når du kører meget rundt, er det godt at vide, at din varebil hjælper med at beskytte dig, andre trafikanter og fodgængere arbejdsdagen igennem.Styring tilpasset efter lasten Automatisk lastkompensering (Load Adaptive Control /LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram afhængigt af den vægt, varebilen er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om bilen er tom eller fyldt op med passagerer.

Ford PowerShift

Kombinationen af automatgearets praktiske egenskaber med kontrollen i et manuelt gear findes i denne 6-trins gearkasse. Den vælger automatisk dit næste gear, så du ikke mister motorkraft, mens du skifter gear. Ford PowerShifts lynhurtige og problemfrie gearskift giver en jævn og behagelig kørsel.