Ford Transit Courier

Transit Courier er den ideelle varebil til de små og travle gader i byen, da den er nem og hurtig at manøvrere. Dens kompakte størrelse gør den også nem at parkere. På motorsiden kan du vælge mellem den prisbelønnede 1.0 Ford EcoBoost 100 hk benzinmotor og den avancerede 1.5 TDCi turbodieselmotor med enten 75 eller 95 hk.

Kraftfulde og økonomiske TDCi dieselmotorer

Fords 1.5 liters TDCi turbodieselmotorer på henholdsvis 75 og 95 hk imponerer med stort kraftoverskud og effektivitet. De bidrager til lave ejeromkostninger takket være lavt brændstofforbrug – op til 26,3 km/l og ned til 99 g/km CO2.

Mindre trættende kørsel

Fartpiloten med justerbar hastighedsbegrænsning holder din varebil inden for en forindstillet grænse, som du vælger. Samtidig med, at det hjælper dig med at spare brændstof, kan systemet også mindske sandsynligheden for, at du overskrider fartgrænsen. Fartpiloten lader dig selvfølgelig også indstille en hastighed og fastholde den for mere afslappet kørsel på lange ture på motorveje.

Ford SYNC med automatisk nødopkald

Ford SYNC med automatisk nødopkald: kan tilkalde hjælp, selv hvis du ikke selv kan. En vigtig del af Ford SYNC, som potentielt kan redde liv, er det automatiske nødopkald. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe til alarmcentralen for dig. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet giver livsvigtige afgørende oplysninger, såsom dine GPS-koordinater, selv hvis du er bevidstløs

Ford Easy Fuel - sikker optankning

Dette gør det næsten umuligt at tanke forkert brændstof på varebilen, idet en forkert brændstofpistol ikke passer. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, så det er slut med at bakse med snavsede benzindæksler