Ford B-Max

Ford B-MAX er udviklet specielt til bykørsel. Den er kompakt og har et genialt dørsystem. Døråbningen er 1,5 m i bredden og giver adgang til en af klassens mest rummelige og elegante kabiner. Ud over det unikke design er Ford B-MAX udstyret med en masse teknologi, der gør kørslen lettere og sjovere. For eksempel kan Active City Stop hjælpe til at undgå sammenstød i langsom bytrafik, da systemet automatisk bremser, hvis det skulle blive nødvendigt. Med Ford SYNC kan du styre både musikken og mobiltelefonen med enkle talekommandoer.

B som bykørsel

Ford B-MAX er udviklet specielt til bykørsel. Den er kompakt og har et genialt dørsystem. Døråbningen er 1,5 m i bredden og giver adgang til en af klassens mest rummelige og elegante kabiner. Ud over det unikke design er Ford B-MAX udstyret med den nyeste teknologi, der gør kørslen lettere og sjovere end nogensinde før, for eksempel Active City Stop

Med ESP har du kontrol over bilen under alle vejforhold

Det elektroniske stabilitetsprogram (ESP) overvåger køreforholdene. ESP registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning, og korrigerer automatisk vejpositionen, så du har bedre kontrol over bilen. Teknologien sikrer dig også en kortere bremselængde ved nødopbremsninger.

Specialforstærket karrosseri

Bilens karrosseri er forstærket på vigtige steder for at kompensere for den manglende midterstolpe (B-stolpen). På Ford B-MAX er B-stolpen integreret i selve dørene. Fords sikkerhedsingeniører har udarbejdet en ekstra kollisionstest for at sikre, at Ford B-MAX overholder selv de strengeste sikkerhedsnormer.

Ny EcoBoost benzinmotor - klassens bedste

Ford B-MAX leveres med en revolutionerende 1.0 motor, der ved 100 hk eller 125 hk har samme ydeevne som en 1.6 motor. Alligevel forbruger den stadig 20 % mindre brændstof end andre tilsvarende benzinmotorer. Faktisk minder dens brændstofforbrug og CO2-udledning mere om en dieselmotors. Det har vi opnået ved en gennemgribende videreudvikling - hurtigere opvarmningstid og reduceret friktion er blot et par af forbedringerne. Ud over motorkraft og brændstoføkonomi vil du også blive begejstret for den unikke lyd og