Ford KA+

Den er ny. Den er økonomisk. Den er rummelig. Og den byder på en strålende værdi takket være masser af praktiske funktioner, der gør kørsel mere sikker, mere komfortabel og, selvfølgelig, sjovere. Oplev fordelene ved en KA+ i dit liv - og nyd hvert kørselsøjeblik fuldt ud.

Masser af plads til alle

KA+ er en kompakt bil med overraskende rummelighed. Bagsæderne kan nemt rumme tre passagerer takket være rigelig skulderplads. Der er også godt nyt for høje personer: De har det ikke trangt takket være rigelig benplads.

Bevar hele tiden kontrollen

Antispin er med til at forhindre hjulspind (eller "over-spinning") ved kørsel på glatte overflader. Antispin er særligt effektivt, når du skal accelerere fra en standset position, eller når du kører opad bakke. Det gør kørslen mere glidende, og hjælper dig med at bevare kontrollen over KA+ på isglatte veje og i vådt vejr.

Gør køreture mere afslappende

KA+ har både fartpilot og fartbegrænser. Brug fartpiloterne i rattet til at indstille en hastighed som du har det godt med, så fastholder KA+ den hastighed, uden at du behøver at holde foden på speederen. Hvis du har brug for at køre hurtigere eller bremse, tilsidesætter du fartpiloten ved at bruge speederen eller bremsen som normalt. Fartbegrænseren er især nyttig for kørsel i byområder, fordi den hjælper dig med at blive inden for fartgrænsen og er nem at justere, efterhånden som fartgrænsen ændres.

Hver dråbe brændstof udnyttes

KA+ har en energisk og hurtig 1,2 liters Ti-VCT benzinmotor, der fås i motorstørrelserne 70 hk og 85 hk. Uanset hvad du vælger, vil du nyde lave driftsomkostninger takket være en fremragende brændstoføkonomi - op til 20,8 km/l. *110g CO2