Ford C-Max & Grand C-Max

Familieliv er altid hektisk. Så den nye Ford C-MAX er designet til at gøre enhver tur problemfri. Hvad enten du vælger den nye C-MAX med fem sæder, Grand C-MAX med fem eller syv sæder, vil du nyde godt af et helt nyt niveau af fleksibilitet, praktisk anvendelighed og effektivitet. Tilføj høj ydelse, kvik acceleration og en række bemærkelsesværdige teknologier, og du har formodentlig fundet din drømmebil.

Ford C-MAX med 5 sæder

DEN NYE C-MAX: BEKVEM PLADS TIL FEM PERSONER En række avancerede, tids- og kraftbesparende teknologier, der er samlet i en fleksibel og rummelig familiebil på en smart måde. Fås med håndfri bagklap, der åbner og lukker ved blot at vifte med din fod under bagkofangeren. Ideel, når du har hænderne fulde.

Ford Grand C-MAX med mulighed for 7 sæder

DEN NYE GRAND C-MAX: FLEKSIBEL PLADS TIL FEM ELLER SYV PERSONER Hvis du leder efter maksimal alsidighed, skal du uden tvivl vælge den fleksible Grand C-MAX. En hjælpsom 'gennemgang' giver dig nem adgang til bagsæderne, og et ekstremt fleksibelt interiør hjælper dig med at få det meste ud af familielivet. Du drager også fordel af en lang liste over funktioner, systemer og teknologier, der alle er designet til at gøre livet nemmere. Aktiv parkeringshjælp for eksempel, kan hjælpe dig med at parkere på trange steder uden bekymringer og hænder.

Den nyeste håndfri teknologi

Ford SYNC 3 med Apple CarPlay, stemmestyring og touchscreen fører det nuværende infotainment-system et skridt videre ved at tilføje en valgfri 8" touchscreen i farver. Displayet med høj opløsning giver intuitiv kontrol over flere vigtige funktioner, herunder telefon, lyd, klimaanlæg og valgfri navigation via stemmestyring eller berøring.

Parkering gjort endnu nemmere

Aktiv parkeringshjælp kan give dig hjælp til at parkere håndfrit på parallelle parkeringspladser, og den gør det nemmere at parkere i en p-bås (f.eks. i parkeringshuse). Teknologien kan registrere, at der er en parkeringsplads, hvorefter den styrer bilen, så den bakker ind på pladsen. Systemet til hjælp med parallelparkering advarer dig om eventuelle forhindringer, og Park Out Assist er designet til at hjælpe dig med at styre bilen ud fra meget trange steder.