Ford EcoSport

Et robust, moderne look og stil, som matches af bekvemmelighed og evne. Et attraktivt, velfremstillet og intelligent designet interiør suppleres desuden af en række vigtige, smarte teknologier. Frisk, karakteristisk og sporty: Forbered dig på den nye EcoSport

Problemfri teknologi, du kan styre med din stemme

Ford SYNC 3 er et avanceret system, der lader dig bevare forbindelsen og styre din telefon, musik og navigationssystem med intuitive stemmekommandoer eller en touchscreen. Den opretter forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto (ikke frigivet i Danmark endnu), og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps, bla. Spotify. Traffik meldinger kan også hjælpe dig med at undgå trafikpropper. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter bare ved at sige, ”Jeg er sulten” eller åbne Michelin-guiden, som kan hjælpe dig med at vælge og bestille bord på restauranter.

Din yndlingsmusik, som det er meningen, den skal lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde, som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i en Fiesta. Hvorfor? Fordi den fås med B&O PLAY. Dette førsteklasses lydsystem på 675 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med op til 8 højtalere inkl. subwoofer. Og B&O PLAYs akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til Fiestaen. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Imponerende fleksibilitet.

Med den nye EcoSport får du et overraskende rummeligt interiør. Den smarte brug af plads og opbevaringsrum forbedres af bagsæder, som kan foldes og opdeles i to dele 60/40. En sammenklappelig pude gør det muligt at folde ryglænene helt, hvilket gør det nemt til bagagelæsning. Og et justerbart bagagerumsgulv kan monteres i tre positioner: Ideelt, når du ikke vil have tingene stablet oven på hinanden.

Automatisk nødopkald kan tilkalde hjælp, selv hvis du ikke kan

En vigtig del af Ford SYNC 3 er Automatisk nødopkald*. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe via en Bluetooth® aktiveret mobiltelefon direkte til alarmcentralen. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet formidler livsvigtige oplysninger såsom dine GPS-koordinater, selv hvis du ikke er i stand til det.