Ford Edge

Toppen af vores SUV program Den nye Ford Edge er indbegrebet af nutidens rafinnement. Potent ydelse, banebrydende stil og den nyeste teknologi placerer denne bil foran mængden. Med sin dristige og imponerende tilstedeværelse på vejen er bilen mere end blot en SUV, den er en selvsikker hensigtserklæring. En tilstedeværelse, som er svær at ignorere, Ford Edge giver et indtryk af robusthed og stil. Dette er et visionært køretøj, på mere end én måde. Hvert aspekt af Edge giver en mærkbar fornemmelse af modernitet og kompromisløs kvalitet.

Fartpiloten, som kan tilpasse sig automatisk

Med teknologien Aktiv Fartpilot vælger du den ønskede hastighed, og systemet overholder den. Registrerer den indbyggede RADAR-sensor en forankørende bil, sænker den bilens fart, så den holder en på forhånd indstillet afstand. I det øjeblik, der ikke er noget køretøj foran, accelererer bilen igen til den valgte hastighed. Forward Alert er en teknologi, der leveres som en del af Adaptive Cruise Control, og er udviklet til at advare dig, hvis du ved et uheld kommer for tæt på det forankørende køretøj.

Tryghed under skiftende forhold

Et intelligent system til firhjulstræk (AWD) kan afgøre, hvor meget vejgreb, balance i kurver og reaktionsevne, der skal til på våde, tørre eller isglatte veje og under forskellige terrænforhold. Da teknologien er intelligent, kan den sende kraft til for- eller bagakslen alt efter behov. Og idet systemet leverer ’behovsstyret moment’, giver det uovertruffen manøvrering og bedre effektivitet til sikker, ubesværet kørsel.

Teknologi du kan styre med din stemme

Ford SYNC 3 lader dig bevare forbindelsen og styre din telefon, musik og navigationssystem med intuitive stemmekommandoer eller den 8 tommer store touchscreen i farver. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter bare ved at sige, ”I'm hungry” eller åbne Michelin-guiden, som kan hjælpe dig med at vælge og bestille bord på restaurant og booke hoteller. Wifi-tilslutning fås via hotspots. Og Ford Emergency Assistance kan ringe til alarmcentralen i tilfælde af en ulykke.

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskiltene, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Et ikon for det aktuelle fart- eller overhaling forbudt-skilt ses på instrumentpanelet, og skifter, hver gang bilen kommer inden for en ny grænse.