Ford Galaxy

Den nye Ford Galaxy er den bil, som redefinerer rejseoplevelsen ved at give yderst fleksible siddepladser for op til syv personer. Det nye EasyFold-system med Power Raise-funktion gør det muligt for dig at klappe sæderne op og ned med et tryk på en knap. Og da der er masser af plads til at strække sig og slappe af i denvelindrettede, bekvemme kabine, vil du nyde hver kilometer af hver tur, du kører. Hvis du påskønner kombinationen af kvalitet, elegant og tidssvarende design ogden nyeste teknologi, så opgradér til den nye Ford Galaxy og vær forberedt på at rejse... med imponerende meget plads.

Ubesværet betjening af sæder ved tryk på en knap

Det innovative nye EasyFold-system lader dig folde hvert sæde i anden sæderække med et tryk på en knap. For ultimativ bekvemmelighed hjælper trykknapfunktionerne EasyFold og Power Raise med at fremskynde læsning af større elementer ved at hæve tredje sæderække.

Det store panoramatag giver lys og luftighed

Som ekstraudstyr har den nye Ford Galaxy et luksuriøst, todelt panoramatag, som skaber et let og luftigt interiør ved enten at vippe op eller glide under tagets bagsektion. Mens taget lader naturligt lys strømme ind, holder det solreflekterende glas dig kølig og beskytter dig imod UV-stråler. En elektronisk styret solgardin gør det også muligt for dig at dække eller afdække taget ved et tryk på en knap.

Stressfri parkering og udkørsel

Ved hjælp af en kombination af forskellige teknologier hjælper aktiv parkeringshjælp med mere end at styre ved en parallelparkering. Park Out Assist (POA) hjælper også, når du skal køre ud. Systemet til båsparkering (PPA) kan registrere, om der er plads til din bil, og dernæst bakke ind for dig. Side Parking Aid (SPA) advarer dig, hvis der er nogen forhindringer til siden.

Gearskift ved rattet: Nyd hurtige gearskift med automatgear

Automatisk gearskift ved rattet, der som regel kun findes i eksklusive sportsvogne, fås både med 6-trins automatiske og PowerShift-gearkasser. Denne teknologi, som er inspireret af racerbilerne, giver hurtige, problemfri gearskift med fingerspidserne. Og da betjeningselementerne er monteret på rattet, kan der skiftes gear mere effektivt, mens der drejes.