Ford Mondeo

Perfektion til fingerspidserne. Med flydende linjer, lav taglinje og dristige detaljer har denne Ford Mondeo fået et mere strømlinet og udfordrende udseende. Afgjort iøjnespringende. Indiskutabelt sofistikeret. Den er lige så kompromisløs indvendig, hvor fineste design og teknologi går op i en højere enhed med omhyggeligt håndværk og detaljefokus.

Forlygterne, som hjælper dig til at se om hjørner

Deres brug af Ford Dynamic LED-teknologi gør, at den nye Ford Mondeos forlygter ikke bare er iøjnefaldende; de er intelligente. Det er, fordi de nøje følger vejen, mens du drejer rattet, hvilket giver dig enestående udsyn. Det bliver yderligere forstærket ved udskiftningen af traditionelle pærer med LED, som projicerer et intenst, naturligt lys. De fungerer også som kørelys om dagen.

Teknologi og parkeringskunst

Næste generation af Active Park Assist gør mere end at styre bilen ind på parallelle parkeringspladser, systemet kan også hjælpe med bås-parkering. Ultralydssensorer fastslår, om din bil kan være der, hvorefter computersoftware styrer den ind på plads. Teknologien advarer dig ligeledes, hvis den registrerer genstande, du muligvis ikke kan se, når du bakker.

Bliv håndfri med SYNC 3

SYNC 3 er vores mest avancerede system til dato. Det er hurtigere og nemmere at bruge, ved hjælp af avancerede stemmekommandoer og forbedret funktionalitet. Det nye layout i SYNC 3 har større knapper for, at forbedre brugervenligheden og den 8" store touchskærm har nu pinch og swipe funktionerne som findes på smartphones og tablets, hvilket sikrer en mere intuitiv navigation. SYNC 3 er også udstyret med AppLink, Apple CarPlay og Android Auto, for at vise bestemte smartphone funktioner på touchskærmen.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere registrerer mennesker på vejen foran, eller mennesker som kunne krydse bilens rute, og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systement automatisk bremserne til. Denne nye teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t