Ford S-max

Intelligente teknologier og supermoderne stil, uovertruffen ydeevne og præcis manøvrering: alt får den nye S-MAX til at skille sig ud fra mængden. Fleksibilitet, praktisk anvendelighed og effektivitet hører med. Og med en bred vifte af bemærkelsesværdige teknologier, er det en af de smarteste biler med fem sæder (kan udvides til 7), der findes på markedet. Aktiv livsstil? Så har du fundet den rette bil.

Smart sædesystem giver ultimativ fleksibilitet

Alsidige sæder sørger for rigelig plads til op til fem/syv personer med sammenklappelige sæder på anden og tredje række, der muliggør mange sæde- og opbevaringskonfigurationer. Sæderne på anden og tredje række kan eksempelvis klappes fladt sammen ved at trykke på en knap, så du straks får plads til dit sportsudstyr eller store indkøb fra byggemarkedet. Tredje sæderække fås som ekstraudstyr.

Et panoramatag giver en lysere og mere luftig følelse

Antispin er med til at forhindre hjulspind (eller "over-spinning") ved kørsel på glatte overflader. Antispin er særligt effektivt, når du skal accelerere fra en standset position, eller når du kører opad bakke. Det gør kørslen mere glidende, og hjælper dig med at bevare kontrollen over KA+ på isglatte veje og i vådt vejr.

Tryghed under skiftende forhold

Et intelligent system til firhjulstræk (AWD) afgør nu hvor meget vejgreb, balance i kurver og reaktionsevne, der skal til på våde, tørre eller isglatte veje og under forskellige terrænforhold. Teknologien kan overføre træk til for- eller bagakslen, alt efter hvad der er behov for. Og dette system med 'behovsstyret moment' sikrer uovertruffen manøvrering og bedre effektivitet.

Bliv håndfri med SYNC 3

SYNC 3 er vores mest avancerede system til dato. Det er hurtigere og nemmere at bruge, ved hjælp af avancerede stemmekommandoer og forbedret funktionalitet. Det nye layout i SYNC 3 har større knapper for, at forbedre brugervenligheden og den 8" store touchskærm har nu pinch og swipe funktionerne som findes på smartphones og tablets, hvilket sikrer en mere intuitiv navigation. SYNC 3 er også udstyret med AppLink, Apple CarPlay og Android Auto, for at vise bestemte smartphone funktioner på touchskærmen