Ford Mustang Mach-E

Fords første fuldelektriske SUV. Smukt formet design, de nyeste teknologier og en rækkevidde på op til 610 km. Avanceret elektrisk firehjulstræk med to motorer hæver niveauet. En elektrisk motor på for- og bagakslen forbedrer ydeevnen og hjælper dig med at håndtere mere udfordrende kørselsforhold. Mustang Mach-E fås i to batterivarianter, som begge fås i enten baghjuls- eller firehjulstræk. Mach-E-batteriet med en standardrækkevidde (75 kWh) er i stand til at opnå en fuldelektrisk rækkevidde på op til 450 km. Mens batteriet med udvidet rækkevidde (99 kWh) kan give op til 610 km med én enkelt opladning.

FordPass App

Slut din Mach-E til FordPass-appen på din smartphone for at låse op for endnu mere af dens smarte side. Du kan bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den, overvåge dæktrykket og få meddelelser om bilens tilstand. Du kan planlægge rejser med din telefon, dele destinationer med dit køretøj og få opladning automatisk plottet ind langs ruten, hvis du har brug for det. Og specielt for Mach-E viser funktionen "Intelligent rækkevidde" opladningsniveauer, tilbageværende køreafstand og bekvemme offentlige opladningsmuligheder undervejs.

Trådløse opdateringer

Din Mustang Mach-E er designet til at udvikle sig over tid. Sikre, trådløse opdateringer tilbyder forbedringer: Fra opdatering af SYNC® 4A-softwaren til opgraderinger, der forbedrer dit køretøjs kvalitet, kapacitet og bekvemmelighed. De fleste af disse opdateringer installeres automatisk, aktiveret af innovativ, skyforbundet teknologi. Større opdateringer kan installeres via wi-fi, når og hvor det passer dig.

Din telefon som nøgle

Nu behøver du ikke længere rode rundt efter din nøgle. Brug din telefon som nøgle til at starte og betjene din Mustang Mach-E. Med FordPass-appen kan du også åbne bagagerummet og aktivere fjernstartfunktionen i din Mustang Mach-E uden behov for en fysisk nøgleknap.

One Pedal Drive

Mustang Mach-E har et avanceret One Pedal Drive-system. Tag foden af speederen, så sætter bilen automatisk farten ned. Den energi, der normalt går tabt ved deceleration, opfanges og genbruges til at forøge batterirækkevidden. Systemet bevirker, at du kan køre med én pedal det meste af tiden. Du skal kun bruge bremsepedalen, hvis du har brug for at bremse mere pludseligt.