Primær call to action

Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.
Læs mere

Erhverv

Velkommen til Indkilde Auto i Aalborg, din destination for pålidelige og effektive Ford varebiler og firmabiler.

Vi er stolte af at præsentere et omfattende udvalg af Ford varevogne, designet til at opfylde dine forretningsbehov med stil, komfort og pålidelighed.

Uanset om du driver en lille virksomhed eller har brug for pålidelig lastkapacitet til leverancer, har vi det perfekte køretøj til dig.

Vi lever naturligvis gerne din nye bil hos dig.

Vores udvalg af Ford varebiler inkluderer:

Image

Spørgsmål?

Vi har altid et bredt udvalg af Ford varevogne på lager, klar til testkørsel, og vi har mange års erfaring med opbygning, indretning, dekoration, leasing, finansiering, Ford forsikring og flådestyring af varebiler.
Kontakt os

 

Uanset hvilken Ford varebil du vælger, kan du være sikker på, at den lever op til Fords velkendte standarder for kvalitet, holdbarhed og innovation. Besøg os hos Ford bilforhandler Indkilde Auto i Aalborg i dag og lad os hjælpe med at finde den perfekte Ford varebil til din forretning.

Er din bil klædt på til frost og kulde?

Hos Indkilde er skiftet til vinterhjul ikke bare 5 hjulbolte. Når du får skiftet dine hjul på værkstedet, tjekker vi helt uden beregning bilens sporing og laver samtidig en gratis videogennemgang på din bils helbred. Vi sørger for, at din bil er klar til vinteren.

Book service