Oplev den nye Ford Mustang Mach-E hos Indkilde i Aalborg

Den fuldt elektriske Mustang Mach-E er en unik SUV med rækkevidde på helt op til 610 km, mulighed for firehjulstræk, masser af rummelighed og avancerede teknologier, der løfter hele bruger- og køreoplevelsen til et nyt niveau. Den bringer kort sagt Mustang-navnet ind i fremtiden.

Mustang Mach-E 100 % Elektrisk SUV

Avanceret elektrisk firehjulstræk med to motorer hæver niveauet. En elektrisk motor på for- og bagakslen forbedrer ydeevnen og hjælper dig med at håndtere mere udfordrende kørselsforhold. Mustang Mach-E fås i to batterivarianter, som begge fås i enten baghjuls- eller firehjulstræk. Mach-E-batteriet med en standardrækkevidde (70 kWh) er i stand til at opnå en fuldelektrisk rækkevidde på op til 440 km. Mens batteriet med udvidet rækkevidde (91 kWh) kan give op til 600 km med én enkelt opladning.

Spækket med standardudstyr

Standardudstyret i Mustang Mach-E giver et sporty udtryk med 18” alufælge, LED-for- og -baglygter, integreret spoiler på bagklap, sorte hjulbuer og sidelister, mørktonede ruder og sidespejle med Mustang-lyslogo. I kabinen følges det op med SENSICO-sæder, 6-vejs manuelt justerbare forsæder, opvarmet rat, forrude, forsæder og sidespejle, trådløs oplader, 2-zoners klimaanlæg, elektrisk håndbremse, nøglefri start, bagagerum foran (’frunk’) og ladekabler.

Opladning på farten

Din nye Mustang Mach-E kan lade på både normal-, hurtig- og lynladere. Og med vores lokale samarbejdspartner Clever har du mulighed for at mærke friheden med ubegrænset opladning på hele deres store offentlige ladenetværk. Du finder ladepunkterne i byerne, langs motorvejene, hos virksomhederne, ved indkøbscentre, i parkeringshuse, og ved bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer hele tiden nye til. Med din Mustang Mach-E får du også 5 års gratis adgang til BlueOval™ Charge Network Network med mere end 155.000 ladestationer over hele Europa.

Mustang Mach-E Funktioner

Fra avanceret førerassistanceteknologi til topmoderne tilslutningsfunktioner og innovative designdetaljer: Mustang Mach-E leverer en ubesværet og behagelig køreoplevelse med dig i centrum. Gå ind i den stilfulde, raffinerede kabine ved hjælp af et smart, nøglefrit låsesystem. Inde i bilen finder du en lang række avancerede teknologier til at forbedre din fuldelektriske køreoplevelse. Såsom det intuitive One Pedal Drive-system for jævn, ubesværet kørsel og tre mulige køretilstande, som finjusterer bilens ydeevneindstillinger. Mens næste generations tilslutningsfunktioner som FordPass Connect og Ford SYNC 4A gør dig i stand til at interagere med din elektriske SUV som aldrig før.