Ford Transit Custom

Vores mellemstore model i Transit-serien, Transit Custom, sætter standarden for både effektivitet og produktivitet samt et optimalt varerum med maksimal plads og som er nemt at bruge. Den nye motor 2.0 TDCi har mere trækkraft og større moment, men er alligevel mere brændstoføkonomisk og renere end forgængeren. Transit Customs komfortable og slidstærke interiør vil gøre din arbejdsdag lettere. Kabinen fungerer som et mobilt kontor med avanceret teknologi, der er beregnet til at gøre det så ubesværet som muligt at køre. Og din sikkerhed er i orden med Customs 5- stjernet Euro NCAP vurdering.

Unikt gennemgående lastrum

Transit Custom er designet med en speciel detalje, der gør lastrummet endnu større. Som adskillelse mellem lastrum og kabine har bilen en skillevæg i fuld højde og bredde med et panel langs lastrumsgulvet, der kan klappes op. Det giver mulighed for at laste enheder på helt op til 3,4 meter i længden gennem bagdøren og frem i det udvidede lastrum under varevognens forsæder, selv i versionen med kort akselafstand. Den intelligente indretning gør det muligt for dig at have dyre materialer inde i bilen i stedet for frit synligt på taget.

Klassens bedste serviceintervaller

Transit Customs avancerede Ford EcoBlue TDCi dieselmotorer er utroligt økonomiske, stærke og pålidelige. Sliddelene i motorerne er også designet til at holde længere uden eftersyn. Det betyder, at serviceintervallerne ligger ved hver 60.000 km eller to år

Helt nye motorer er vejen frem

Transit Custom har en række innovative og kraftfulde motorer i den nye Ford EcoBlue 2.0L TDCi motor. De tilbyder ikke bare avanceret teknologi men har også en forbedret brændstoføkonomi og reduceret udledning. De er udviklet til at opfylde de strenge Euro 6 emissions standarder. Så de er avancerede på flere måder.

Automatgear

Transit Custom nye 6-trins automatgearkasse findes til både den 130 HK og 170 HK motor. Den er designet til at give en jævn og afslappende køreoplevelse, specielt i en travl stop-start-trafik. Gearkassen lader dig skifte gear manuelt, hvis du vil, ved hjælp af den monterede gearskifte. Det giver også mulighed for at fravælge gear under mere udfordrende kørselsforhold, som f.eks. ved glatte veje eller stejle stigninger. i mere udfordrende