Ford Transit Custom

Europas mest populære varebil har netop fået en stor opgradering.

Den er kendt for sin robusthed og pålidelighed, og nu er den blevet gentænkt. Den nye E-Transit Custom er bygget helt fra bunden med næste generation af tilslutningsmuligheder og produktivitet som de centrale elementer. Med nye, smarte designfunktioner kan du nu bruge din varebil som et mobilt kontor. Og når de kombineres med et væld af intelligent software og Ford Pro-tilslutningsværktøjer, hjælper de dig med at maksimere bilens driftstid og øge produktiviteten: Din arbejdsbil har aldrig arbejdet hårdere.

Diesel, Plug-in Hybrid eller 100% El

Den nye Custom fås i et udvalg af elektrificerede versioner eller med traditionelle dieseldrivlinjer. Herunder den nye E-Transit Custom. Med legendarisk performance og op til 380 km på en opladning. E-Custom forventes til salg i sommeren 2023, men allerede nu er de kendte dieselvarianter klar til bestilling.

Dit mobile kontor

Brug din varebil som et kontor på farten. SYNC4 giver forbedret tilslutning drevet af et nyt 5G-modem, problemfri smartphone-tilslutning, 13" touchskærm, talegenkendelse og Live Traffic-opdateringer, så du kan planlægge din rute mere effektivt. De smarte designtilføjelser omfatter praktisk opbevaring af enheder mellem sæderne, ekstra USB-tilslutninger og en innovativ tilt-funktion i rattet. Dette giver dig mulighed for at skabe et vinklet skrivebord, når du parkerer, hvilket er ideelt til at placere en bærbar computer eller spise din frokost!

FORD PRO - Hjernen bag hestekræfterne

Mere end bare en arbejdsbil: Den nye Transit Custom er skabt til at blive en del af en integreret Ford Pro-løsning. Dette omfatter en række intelligente softwareapplikationer og værktøjer til flådestyring – f.eks. FordPass Pro. Alt er forbundet, helt problemfrit.  Dette hjælper med at øge bilens oppetid og maksimere virksomhedens produktivitet.

Smart design

Den nye Transit Custom har forbedrede proportioner med en lavere indstigningshøjde for nemmere adgang til kabinen, bekvem gennemgang i førerkabinen og en udvendig højde på under 2 meter9), ideel til parkering i parkeringshuse. Med Fords nøglefrie system kan du komme ind i og starte bilen uden at skulle rode i lommerne efter nøgler. Så længe du har din fjernbetjeningsnøgle  med dig.