Oplev den nye Ford Puma hos Indkilde i Aalborg

Udviklet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af nutidens moderne liv. Med innovativt "førercentreret" design, dristigt udvendigt SUV-design og en sofistikeret hybrid motor: Ford Puma søger ikke din opmærksomhed - den kræver den stille og roligt.

Teknologi der gør kørsel til en glæde

Ford Puma har en række innovative funktioner, der er designet til at forbedre din køreglæde. Et imponerende sæt af hjælpeteknologier, såsom valgfrie drive modes og Ford Co-Pilot360, der arbejder sammen om at hjælpe med at håndtere acceleration, bremsning og endda styring. Disse omfatter også aktiv fartpilot, Pre-Collision Assist og Evasive Steering Assist, som alle holder øje med vejen foran og advarer dig om potentielle farer.

Et skridt fremad

En ny tidsalder med renere hybrid elektriske køretøjer er kommet, og Ford Puma legemliggør denne nye retning. Puma-motorerne tilbyder et udvalg af nye fremadrettede, avancerede EcoBoost-hybridbenzinmotorer, der leverer fremragende ydeevne, imponerende brændstoføkonomi og mærkbart lavere CO2-emissioner end andre konventionelle, ikke-hybrid motorer.

Beskytter dig

Fra at advare dig om potentielle kollisionsfarer til smarte systemer, der hjælper dig med at opretholde trækkraft og stabilitet: din sikkerhed er vores problem. Derfor er Ford Puma fyldt med smarte assistanceteknologier, der alle er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter.

En klog pladsudnyttelse

Den moderne tilværelse kræver ofte en opfindsom tilgang til, hvordan du optager plads. Ford Puma benytter sig af denne tankegang og har klassens bedste kompromisløse bagagerumskapacitet. Udover stilfuldt design og dominerende tilstedeværelse er Pumas smukt skulpturelle ydre afbalanceret med gennemtænkt funktionalitet. Leverer ægte alsidighed inden for detaljerne af designet.