Ford Focus

Den helt nye Focus er konstrueret til at forbedre din køreoplevelse på alle måder. Denne næste generations bil er fyldt med avancerede førerassistanceteknologier, herunder Adaptive fartpilot med Stop and Go og Lane Centering og Active Park Assist 2. Sammen kan disse smarte teknologier hjælpe med at styre acceleration, nedbremsning og endda styring. Det er teknologier, der er så ubesværede og nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden.

Komfortabel og forbundet

Rene linjer, et slankt layout og et sofistikeret udseende. Interiøret i den helt nye Focus er mere komfortabelt, rummeligt og smukt end nogensinde før og nu kan du og din bil være forbundet, uanset hvor du er. Det nye FordPass Connect-modem (ekstraudstyr) giver dig en række uvurderlige funktioner som Live Traffic, Wi-Fi-hotspot2) og eCall3). Download FordPass-appen på din smartphone for at få adgang til endnu flere FordPass Connect-funktioner. For eksempel fjernlåsning og -oplåsning, fjernstart (kun automatgear), placeringsoplysninger.

Din personlige køreassistent

Ford Co-Pilot360 kombinerer en række teknologier, der arbejder sammen for at gøre din køreoplevelse mere behagelig end nogensinde før. Den aktive fartpilot med Stop & Go justerer f.eks. automatisk fartpilotens hastighed ud fra den forankørende bil. Hvis trafikken går i stå, standser motoren automatisk og starter igen, når trafikken atter flyder. Systemet kan endda genkende hastighedsskilte og justerer din fartpilots hastighed i overensstemmelse hermed. Lane Centering-teknologien kan også hjælpe dig med at styre ved at følge vejstriberne for at holde dig placeret i midten af din bane.

Stressfri parkering og udkørsel

Den nyeste generation af aktiv parkeringshjælp styrer dig ikke kun ind på parkeringspladser, men styrer også acceleration, gearskift og bremsen. Denne smarte teknologi fås i Focus-modeller med automatgear og gør det nemt at parkere. Når den er aktiveret, vælger du blot en side af vejen, og om du vil lave en parallel- eller vinkelret parkering. Derefter trykker du og holder knappen nede, og så gør bilen alt arbejdet for dig.

Et sofistikeret, nyt 8-trins automatgear

Den helt nye Focus er den første Ford, der har dette avancerede nye automatgear. Med forbedret acceleration og superglatte gearskifte er den konstrueret fra bunden til at forbedre din køreoplevelse og maksimere ydeevnen. Vi har erstattet den traditionelle gearstang med et konsolmonteret, roterende gearskifte. Dette giver interiøret et renere,mere moderne udtryk. Og der er en anden nyttig funktion: Når du parkerer din bil ved hjælp af den nye generation af aktiv parkeringshjælp, skifter gearet automatisk til parkeringstilstand.