Fabriksgaranti

Udover den grundlæggende basisgaranti dækker Ford højspændingsbatteri og -komponenter på følgende måde:

På Ford personbiler med el- eller hybridteknologi er højspændingsbatteriet dækket af garanti i 8 år/160.000km (hvad der indtræffer først).

På Ford varebiler med el- eller hybridteknologi er højspændingsbatteriet og højspændingskomponenter
dækket i 8 år/160.000 km (hvad der indtræffer først).

Reserverdelsgaranti

Vi anvender naturligvis udelukkende originale Ford reservedele til garantireparationer. Disse reservedele opfylder vores strenge krav til kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder, at ydeevnen og værdien af din bil bevares.

Lakgaranti

Din lakgaranti begynder og ophører samtidig med din Fords basisgaranti. Vi giver 3 års garanti på skadesreparationer (herunder arbejde, lakering og nye karrosseridele).

Rustgaranti

Karrosseriet på din Ford er dækket mod rustgennemtæring indefra i op til 12 år (afhænger af modellen). For fortsat garantidækning skal din bil karrosseri- og lakkontrolleres regelmæssigt (hvilket kan kombineres med de planmæssige eftersyn) som beskrevet i servicemappen.

Hvad er kulance?

Kulance er ikke noget, man som kunde har et juridisk krav på. Man kan som kunde ikke kræve at få kulance, fordi andre måske har fået kulance. Kulance er snarere noget "man gør sig fortjent til."

Kulance tilbydes typisk af fabrikanten, importøren eller forhandleren, hvis man "har opført sig ordentligt", hvilket med deres øjne betyder, at man har fået udført service på mærkeværkstedet og typisk hos den forhandler, hvor bilen også er købt.

Kulance kræver typisk også, at service er udført med de korrekte intervaller og i nogle tilfælde endda inden for nogle meget snævre marginer både med hensyn til tidspunkt og kilometertal. Det ses bl.a. i forbindelse med sager om for stort olieforbrug på visse mærker.

- "Når der tilbydes kulance, er det ofte, når der er tale om en lidt større eller dyrere fejl, som ville have været dækket, hvis der fortsat var garanti på bilen, eller hvis fejlen på en eller anden måde er usædvanlig"
- Lars Ellegaard, advokat hos Dansk Bilbrancheråd.

Hvad skal jeg overholde?

Serviceintervaller må max overskrides med 1500 km plus/minus 30 dage.

Karosserikontrol SKAL udføres hver 12. måned +/- 30 dage

Se serviceintervaller

Short and Sweet Headlines are Best!

Placeholder
  • Service og vedligeholdelse

  • Min bil skal synes, hvad gør jeg

  • Dæk, hjul og opbevaring

  • Hvad er garanti og kulance

  • Skader

  • Vejhjælp

  • Prismatch & Ford Pluslån

  • Ford Pass App

  • Bilpleje og tilbehør