Oplev den nye Ford Explorer (100% elektrisk) hos Indkilde i Aalborg

Ford viser nu for første gang den 100% elektriske Ford Explorer. En enestående digital oplevelse og modigt design venter i den mellemstore SUV, der som navnet indikerer, indbyder kunderne til at tage på eventyr.

Ventetiden er forbi. I dag kan du reservere en plads i køen til at være blandt de første der kan bestille Fords 100 % elektriske Ford Explorer. Den nye elbil, der er tilgængelig i to varianter – Select og Premium, er på mange måder en Ford født på ny. Ford Explorer, der produceres i Europa, kombinerer tysk teknik med Fords amerikanske arv, og dermed baner den vejen for den nye bølge af Fords elbiler.

10-80% på bare 25 minutter

Du kan få glæde af de mange attraktive features sammen med muligheden for at hurtigoplade bilen fra 10 til 80 % på bare 25 minutter2. Derudover har du, via BlueOval Charge Network, fra næste år adgang til cirka 500.000 ladepunkter placeret over hele Europa. Så der er altså ingen undskyldning for ikke at køre på eventyr i den nye Ford Explorer.

Futuristisk design

Bilens tydelige futuristiske design leder tankerne hen på en revolutionerende konceptbil fremfor en familiebil, som det rent faktisk er tilfældet. Dette skal også ses i kombination med bilens sporty sæder og sofistikerede soundbar i instrumentpanelet. Det aerodynamiske eksteriør har på bedste vis indfanget ånden fra Fords ikoniske og amerikanske SUV, hvilket nu er blevet overført til en ny elektrisk æra. Dette tydeliggøres blandt andet i form af, at den traditionelle grill er erstattet af en ny markant front.

Konnektivitet

Ford Explorer har stort fokus på konnektivitet idet SYNC Move infotainmentsystem er trådløs kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay og dermed giver dig de bedste forudsætninger for at holde dig forbundet til omverdenen.

Den 15” justerbare touchskærm kan let justeres op og ned efter behov, mens den samtidig giver adgang til et lille skjult opbevaringsrum bag skærmen til opbevaring af mindre genstande. Som standard er der desuden mulighed for trådløs opladning af to telefoner.

Reserver allerede nu

Allerede i dag er det muligt at skrive sig op til reservation af den nye 100 % elektriske Ford Explorer, så man kan blive blandt de første, der kan bestille den nye Ford Explorer.

Explorer forventes at starte fra under kr. 340.000 og forventes klar til levering omkring årsskiftet.