Oplev den nye Ford Kuga hos Indkilde i Aalborg

Smukt design, bemærkelsesværdig effektivitet, yderst funktionsdygtig. Fås med Fords nyeste Plug-in Hybrid elektriske teknologi til en renere, mere støjsvag, mere sofistikeret tilgang til SUV-kørsel; med et væld af smarte assistanceteknologier og designfunktioner, der komplimenterer en aktiv livsstil.

Det bedste fra begge verdener

Uanset hvad destinationen er, bruger den helt nye Kuga Plug-in Hybrid to strømkilder til at få dig derhen mere effektivt. Med et avanceret elektrisk transmissionssystem kan du foretage kortere ture på op til 56 km med nul emissioner og oplade alle steder, hvor du har adgang til elnettet. Ved længere ture sikrer den konventionelle forbrændingsmotor dig, at du kan køre så langt, som du har brug for, gennem powersplit-teknologi, som hjælper dig med at genoplade hybridbatteriet, mens du kører. Alt imens energi, der indfanges gennem regenerativ bremsning, hjælper med at udvide din elektriske rækkevidde yderligere.

Gør det lettere at køre i tæt trafik

Intelligent aktiv fartpilot holder dig kørende i den hastighed, du vælger. Registrerer den indbyggede RADAR-sensor en forankørende bil, sænker den dit køretøjs fart, så det holder en sikker afstand. Når der ikke er noget køretøj længere, accelererer bilen automatisk igen til den valgte hastighed. Tilføj dette til Lane Keeping-systemet, som hjælper med at forhindre, at du utilsigtet kommer ud af kørebanen, og de lange ture bliver endnu sjovere.

Lad Kuga stå for parkeringen

Ford SYNC 3 i den nye Ford Kuga lader dig bevare forbindelsen og styre din telefon, musik samt navigationssystem med intuitive stemmekommandoer eller den 8” store touch-screen. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved bare at fortælle, at du er sulten eller åbne Michelin-guiden, som kan hjælpe dig med at vælge og bestille bord på restauranter samt booke hoteller. Med Ford Emergency Assistance får du hurtigt kontakt til den nærmeste alarmcentral i tilfælde af en ulykke.

Ren. Stille. Funktionel

Ligeledes velegnet til overbelastede bygader og svingende landeveje. Ford Kugas avancerede Plug-in Hybrid-teknologi kombinerer en batteridrevet elmotor med sin 2,5-liters Duratec-benzinmotor – og leverer en kombineret hybrideffekt på 225 HK sammen med fremragende brændstofforbrug og CO2-udledning på kunt 32g CO2/km (WLTP)/26g CO2/km (NEDC). Et valg mellem fire elektriske køretøjstilstande (EV) betyder, at du kan vælge, om du vil køre på strøm fra den elektriske motor (EV Now), benzinmotoren (EV Later), via en kombination af begge (EV Auto), eller bruge motoren til at genoplade hybridbatteriet, mens du kører (EV Charge). Så du kan gøre enhver rejse nem, samtidig med at du holder din bykørsel ren, stille og raffineret.