Ford Kuga

Kraftfuld, raffineret og elegant – både indvendig og udvendig. Vi er stolte over at præsentere vores hidtil mest intelligente SUV. Det intelligente firehjulstræk tilpasser sig konstant terræn og vejforholdene. Active City Stop aktiverer automatisk bremserne ved lav hastighed for at undgå sammenstød, og Ford SYNC og giver dig håndfri kontrol over din musik, telefonopkald og meget mere. Vi er også stolte af at være de første til at indføre en håndfri bagklap til en SUV. Den er nem at betjene, selv med hænderne fulde. Du skal bare bevæge din fod under kofangeren, så åbner og lukker bagklappen sig.

Automatisk fjernlys

Ved natkørsel sikrer Auto High Beam, at bilen automatisk blænder midlertidigt ned ved modkørende eller forankørende biler, så du ikke risikerer at blænde dine medtrafikanter. Herefter skifter systemet igen automatisk tilbage til langt lys, så du har den maksimale sigtbarhed. Auto High Beam fås som en ekstraudstyr sammen med Lane Keeping Alert.

Ford Kuga bremser for dig ved lave hastigheder

Fords innovative teknologier hjælper dig ikke kun, når du skal parkere. Med den fremadsynede Active City Stop-teknologi mindsker du risikoen for sammenstød ved langsom bykørsel og hastigheder under 50 km/t. Bilen bremser automatisk, hvis sensorerne registrerer, at bilen foran dig standser eller sætter farten ned. Kom sikkert og afslappet gennem bytrafikken med en bil, der er designet til komfortabel bykørsel. Oplev en bil, der hjælper dig på vej med den nye Ford Kuga.

Teknologi, du kan styre med din stemme

Ford SYNC 3 i den nye Ford Kuga lader dig bevare forbindelsen og styre din telefon, musik samt navigationssystem med intuitive stemmekommandoer eller den 8” store touch-screen. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved bare at fortælle, at du er sulten eller åbne Michelin-guiden, som kan hjælpe dig med at vælge og bestille bord på restauranter samt booke hoteller. Med Ford Emergency Assistance får du hurtigt kontakt til den nærmeste alarmcentral i tilfælde af en ulykke.

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Trafikskilte genkendelse(Traffic Sign Recognition) genkender vejskiltene, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Et ikon for det aktuelle fart- eller overhaling forbudt-skilt ses på instrumentpanelet og skifter, hver gang bilen kommer inden for en ny grænse.