Ford Transit Courier

Fords Transit Courier er særlig kendt for at være Fords mest kompakte varebil i Transit-serien med et rummeligt varerum, der er mindst lige så praktisk som de større varebiler. Med et nyt udvendigt design er den nye Transit Courier klar til at kaste sig over endnu flere opgaver for de europæiske kunder, der ofte anvender varebilen i forbindelse med deres arbejde. I den forbindelse har særlig varebilens varerum spillet en central rolle, og det er da også her, at den nye og opdaterede version adskiller sig fra dens forgænger.

Større lastvolumen

Lastevolumen er vokset med hele 25 %, hvilket giver varebilen et maksimalt varerum på 2,91 kubikmeter. Nyttelasten også er blevet forøget, så den maksimale nyttelast nu er 700 kg, og der er nu plads til to europaller i gulv niveau i varerummet. Kunderne kan derudover glæde sig over en ny varerumsadskillelse med lastluge for endnu smartere opbevaring i varerummet, der for eksempel kan rumme stiger, stolper eller andet langt udstyr med en længde på op til 2,6 m.

Bredt udvalg af drivlinjer

Transit Courier Van er tilgængelig herhjemme i varianterne ’Trend’, ’Limited’ og ’Active’ og tilbydes både med 1,0 liters EcoBoost benzinmotor med både manuelt og automat-gear og 1,5 liters EcoBlue dieselmotor med manuelt gear.

Største anerkendelse af Euro NCAP

Den uafhængige crash-test-myndighed, Euro NCAP, testede sidste år sikkerheden i den nye Transit Courier. I den forbindelse fik Transit Courier, som den første varebil nogensinde, en score på hele 93 %, og dermed sikrede varebilen dsg den flotte platinanerkendelse.

Ford Transit Courier bliver elektrisk

Fords kunder kan naturligvis også se frem til en elektrisk udgave af Transit Courier. Ford E-Transit Couriers fuldelektriske drivlinje med 100 kW motor er skabt med tanke på at give kunderne en kompromisløs køreoplevelse. Varebilens rækkevidde vil blive offentliggjort tættere på lanceringen.

Produktionen af den elektriske E-Transit Courier er planlagt til at begynde i slutningen af 2024