Ford Transit Courier

Den manøvredygtige, nye Transit Courier er den mest kompakte i Transit-serien, men den er lige så praktisk som de større køretøjer. For eksempel er der et varerum på hele 2,3 kubikmeter, så du kan pakke mere ind i det end i nogen anden varevogn i dens klasse. Den nye version er også udstyret med avancerede teknologier. Disse omfatter systemer til at holde dig tilsluttet, håndfrit, til at hjælpe dig med at kontrollere din hastighed. Køretøjets motorer er også blevet opgraderet, hvilket gør den mere økonomisk at køre i end nogensinde før.

Fyldt med intelligente teknologier

Den nye Transit Couriers indvendige design kombinerer smart opbevaring med intelligente teknologier for at levere en komfortabel køreoplevelse. Det letbetjente SYNC 3 informationssystem, med dansk stemmestyring og 6” touchscreen, muliggør ubesværet betjening af blandt andet din telefon, underholdning og navigation. Intelligente systemer, herunder regnsensor og autolys og Ford Easy-Fuel, hjælper med at gøre din arbejdsdag lettere.

Bevar kontrollen selv under vanskelige forhold

Elektronisk stabilitetskontrol og et avanceret antispinsystem overvåger konstant køreforholdene for dit køretøj. Det registrerer, hvis et hjul mister vejgrebet og bremses herefter øjeblikkeligt så bilen stabiliseres. Dette sikrer, at du får det bedst mulige vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det.

Kompakt og rummelig

Selv om den er kompakt, har den et varerum på 2,3 m3, hvilket giver dig et større varerum end andre køretøjer i samme klasse. Bag varerumsadskillelsen er der plads til en europalle og en rigelig nyttelastkapacitet på op til ca. 530 kg. Opfindsomme funktioner hjælper med at beskytte både din last og din bil fra arbejdslivets strabadser. Og da varebilen er bygget til hårde standarder for erhvervskøretøjer, er den ikke blot lavet til lang holdbarhed, men udviklet til at mindske ejeromkostningerne.

Mindre trættende kørsel, mere økonomiske ture

Med fartpiloten kan du indstille en hastighed og fastholde den, indtil du bremser eller accelerer. Du kan justere din hastighed under kørslen via de ratmonterede knapper. Desuden hjælper den justerbare hastighedsbegrænser med at køre inden for en forudindstillet maks. hastighed, som du vælger. Samtidig med, at det hjælper dig med at spare brændstof, kan systemet også mindske sandsynligheden for, at du overskrider fartgrænsen. Foruden deres praktiske fordele kan begge teknologier gøre lange ture på motorvej mere afslappende.