Ford Transit

Man kan nemt kalde Ford Transit for et erhvervskøretøjs ikon. Og det er ikke svært at se hvorfor. Som den største varevogn i vores sortiment, er den pålidelig, stærk, sikker og i stand til at håndtere alt, hvad du udsætter den for. Dertil kommer, at den nye Ford EcoBlue 2,0 liters TDCi-motor har forbedret motorkraft og brændstoføkonomi, men samtidig en lavere CO2-udledning. Derudover har vi designet Transit til at kunne køre længere mellem servicebesøg for at holde driftsomkostningerne nede. Som altid vil du stadig nyde godt af en yderst komfortabel og slidstærk kabine med masser af teknologi til at gøre kørsel og din hverdag lettere.

Den mest avancerede, håndfri teknologi

Ford SYNC 3 med stemmestyring og touchscreen lader dig betjene din musik samt foretage og modtage opkald på din mobiltelefon ved at anvende enkle, direkte stemmekommandoer. Du kan også afspille sange fra USB eller MP3/iPod®eller streame fra en Bluetooth®-kompatibel mobiltelefon. Systemet kan endda læse dine indgående sms'er højt. Du kan også bruge den 8" touchscreen med knibe- og strygebevægelser til en enkel, intuitiv navigation. Det banebrydende informations- og underholdningssystem har også AppLink, Apple CarPlay og Android Auto, som kan vise oplysningerne fra en kompatibel smartphone på skærmen

Den nye Ford EcoBlue TDCi-motor

Udviklet til at opfylde de strenge Euro6-CO2-udlednings standarder, Transit´s nye generation med 2.0 liters TDCi-motorer kombinerer fremragende ydelse og motorkraft med lavere brændstofforbrug og CO2-udledning, så lavt som 14,9 km / l og 173 g / km CO2. For at holde udgiften nede på drift, ligger serviceintervallerne hver 60.000 km eller hvert andet år. Fås i tre motorvarianter; 105 HK / 360 NM, 130 HK / 385 NM og 170 HK / 405 NM, så der er mulighed for at tilpasse motoren til dine behov, uanset om man kører med en let eller tung last eller har brug for at bugsere.

Automatgear

Transit nye 6-trins automatgearkasse findes til både den 130 HK og 170 HK motor med forhjulstræk. Den er designet til at give en jævn og afslappende køreoplevelse, specielt i en travl stop-start-trafik. Gearkassen lader dig skifte gear manuelt, hvis du vil, ved hjælp af den monterede gearskifte. Det giver også mulighed for at fravælge gear under mere udfordrende kørselsforhold, som f.eks. ved glatte veje eller stejle stigninger.

Styring tilpasset efter lasten

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram, afhængigt af om Transit er tom eller fuldt læsset. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset hvor meget last du kører med.