Ford Transit Connect

Med et nyt udseende, omfattende opdateret interiør og mere avancerede teknologier end nogensinde før, er den nye Transit Connect i den grad forbedret hvad angår komfort og sikkerhed. Transit Connects robusthed, holdbarhed og funktionalitet forbliver i topklasse. Med lang akselafstand levereres lastvolumen op til 3,6 m³ (VDA) og en nyttelast mellem 500 - 850 kg. Transit Connects holdbarhed og funktionalitet forbliver uændrede. Men dette er nu en usædvanlig sofistikeret kompakt varebil udstyret med nye førerassistance teknologier, hvoraf mange er nye. Nogle hjælper føreren med at holde sig tilsluttet omverdenden, håndfrit, andre med at hjælpe med at kontrollere og overvåge hastigheden, og endda med at beskytte fodgængerne foran bilen.

Plads til lange genstande via lastlugen

Plads til lange genstande via lastlugen I alle versioner med dobbelt passagersæde lader en opfindsom lastluge i adskillelsen dig transportere genstande, der er op til 3 m lange, i versioner med kort akselafstand (L1) og op til 3,4 m lange i versioner med lang akselafstand (L2). Adskillelsen har en lastluge i bunden, som du kan skubbe lange genstande igennem til et opbevaringsområde under det forreste passagersæde. Bag adskillelsen er der plads til to europaller (i L1) eller 2,4 x 1,2 m materialeplader (i L2).

Dit mobile kontor

Overdådig komfort, holdbare sæder og et godt udsyn fra førersædet, gør Transit Connect til et afslappende og behageligt sted at være. Og med tilføjelsen af FordPass Connect kan du nu nyde 4G Wi-Fi, trafikopdateringer minut for minut, fjernbetjent lås/oplåsning af bilens døre og meget mere. Det er et niveau af opkobling, som du indtil nu kun har kunnet opleve hjemme eller på kontoret.

Avanceret system til kontrolleret opbremsning

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning. Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer også den maksimale bremseevne ved en nødopbremsning. Det styres automatisk via ESC-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov. Og hvis du foretager en hård opbremsning får Emergency Brake Light (EBL)-systemet automatisk bremselyset til at blinke for at advare bagfra kommende bilister.

Nyt 8-trins automatgear

Den nye Transit Connect fås med et avanceret, nyt automatgear. Med forbedret acceleration og superglatte gearskifte er den konstrueret fra bunden til at forbedre din køreoplevelse, optimere brændstofeffektiviteten og maksimere køretøjets ydeevne.