Ford Ranger

Den nye Ford Ranger har et ry som en hårdfør og alligevel komfortabel pickup, der kan klare alt hvad du udsætter den for.En række nye førerassistanceteknologier bidrager til øget sikkerhed og komfort under kørsel. Blandt andet den adaptive fartpilot, som selv tilpasser afstanden til den forankørende bil. Den nye Ford Ranger Double Cab har som den første pickup opnået 5 stjerner i Euro-NCAP crashtest.

Hårdfør konstruktion

Med evnen til at laste op til 1.050 kg*, trække op til 3.500 kg på krogen og vade gennem vand med en dybde på 800 mm, er den nye Ford Ranger klar til enhver udfordring du måtte stille den. Det er en bil, du kan regne med i de mest krævende omgivelser, stole på til de sværeste opgaver og have tillid til, at den leverer stabil arbejdskraft dag efter dag…

Intelligent bygget

Ford SYNC3 med 8” touchscreen, navigation, Apple CarPlay og dansk tale er standardudstyr i Wildtrak versioner. Adaptiv fartpilot med afstandsalarm til forankørende, Lane Keeping Assist, Traffic Sign Recognition og Driver Alert indgår alle i førerassistancepakken som fås som ekstraudstyr. Forbedring af motorer og gearkasser, herunder Auto-Stop-Start og nye gearudvekslinger plus et nyt elektrisk assisteret styretøj bidrager til fremragende brændstoføkonomi og CO2 udledning. Op til 15,4 km/l og 171 g CO2/km. Det gør den nye Ford Ranger til det ideelle valg til forretning og fritid, arbejde og leg.

Valgbar firehjulstræk til ethvert terræn

Vælg tohjulstræk til almindelig kørsel og firehjulstræk (4H High Range) ved dårlige vejforhold og på jordveje og endelig 4-hjulstræk med reduktionsgearkasse (4L Low Range) til ekstra vanskelig offroad-kørsel. Ved hjælp af det elektroniske Shift-On-The-Fly system kan du også skifte mellem tohjulstræk og firehjulstræk (High Range) under kørslen.

Ford Ranger off road ESC hjælper dig med bevare herredømmet

Elektronisk stabilitetsstyring (Electronic Stability Control – ESC) overvåger konstant afvigelser i køreretningen (f.eks. hvis du begynder at skride ud) og hjælper automatisk med at korrigere vejpositionen. Systemet er udviklet til at hjælpe dig med at bevare herredømmet over bilen, og det hjælper dig også ved at reducere bremselængden ved nødopbremsninger.