The Blog

Fiesta vinder Bilmagasinets test

Minibilsklassens nyeste og skarpeste medlem har allerede taget en overbevisende førsteplads i kamp mod en hård gruppe konkurrenter i Bil Magasinets stortest, og i weekenden står alle Fords forhandlere klar til at vise dig hvorfor. Mulighederne er mange, og priserne er mere end fornuftige – så kom ind og find den udgave af den nye Fiesta, som passer dig perfekt. 

Vinderen Ford Fiesta er en helstøbt bil, der rammer bredt og har kvaliteter i samtlige kategorier.” Det kunne være positive ord fra brochuren for den nye Ford Fiesta, men det er faktisk meget bedre end det – rosende ord fra Bil Magasinets seneste stortest, hvor Fords nye minibil står som den klare vinder efter nærkamp mod fem konkurrenter*.

Bil Magasinet er imponerede over alt fra komforten til kvaliteten i den helt nye generation Fiesta, men Ford vil gerne have at du oplever den roste minibil selv – så du kan finde ud af, at ordene er mere end blot ord. Derfor byder din lokale Ford-forhandler dig velkommen til åbent hus i weekenden den 2. og 3. september. Mød den nye Fiesta, oplev de forskellige udgaver på vejen og find din favorit.

Priserne taler for sig selv. Det skal ikke være dyrt at køre luksuriøs, sikker og helstøbt minibil, og med en prisliste som starter ved kun 129.990 kr. er Fiesta sågar lavere prissat end de fleste konkurrenter. En yderst veludstyret og stærk Fiesta Titanium med Fords prisvindende EcoBoost-benzinmotor med turbo.

Klassens bredeste – og fedeste – modelprogram 

Den nye Fiesta kommer i et bredt spænd af udgaver og med rigtig mange nyheder, fx SYNC 3 med en imponerende 8” touchscreen og adaptiv fartpilot, og din Ford-forhandler vil guide dig til præcis den udgave af den skarpe minibil, der passer til dig. Om du er til det sportsligt betonede, det elegante eller det teknisk avancerede, eller måske en kombination af flere af tingene, så vil du opleve, at variationen er stor og mulighederne meget omfattende.

Fra basismodellen Fiesta Trend, som med med aircondition, 16” fælge og vognbaneassistance er alt andet end basal, over den elegante Fiesta Titanium med alufælge, læderrat, LED-baglygter og 6,5” touchscreen og den sportslige Fiesta ST-Line med 17” alufælge, sportssæder og Ford Power-startknap til den spændende nye luksusmodel Fiesta Vignale med delvist læderbetrukne sæder, touchscreen og elklapbare spejle. En helt ny verden af meget forskellige Fiesta-modeller åbner sig hos din Ford-forhandler.

Særligt stolte er Ford-forhandlerne af at kunne præsentere en specialmodel i samarbejde med B&O PLAY, som har brugt mange års erfaring indenfor hifi til at skabe den perfekte lytteoplevelse i den nye Fiesta. Det eksklusive samarbejde har ført til et utroligt velspillende audioanlæg, som skal opleves i virkeligheden. B&O PLAY-anlægget fås som ekstraudstyr til flere Fiesta-modeller, mens den særlige Fiesta B&O PLAY Edition med tilhørende B&O PLAY H7-høretelefoner kun findes i 200 eksemplarer.

Motorer med styrke og nøjsomhed

Bil Magasinets roser til Ford Fiesta uddeles også på baggrund af den prisvindende EcoBoost-benzinmotor. Den trecylindrede turbomotor er stærk og sparsommelig. Selv om ydelsen er høj, kører den op til 23,3 km/l i gennemsnit. Den fås i tre udgaver med 100, 125 eller 140 hk og er grundstammen i det solide motorprogram. Fiesta fås også med en 1,1-liters motor med 70 eller 85 hk og med den spændstige dieselmotor 1,5 TDCi med 85 hk, som i snit går hele 28,6 km/l.

Den populære Fiesta 1,0 EcoBoost med 100 hk og det omfattende Titanium-udstyr, som er netop den variant, Bil Magasinet har testet, fås allerede nu på privatleasing. Vilkårene er som bilen meget attraktive: den månedlige ydelse er 2.595 kr. efter en udbetaling på bare 4.995 kr.

Om du køber eller privatleaser den nye Fiesta, vil du kunne tilvælge klassens mest attraktive udstyrspakker med fx sikkerhedsudstyr som Pre-Collision Assist med fodgængergenkendelse og adaptiv fartpilot.

Fords forhandlere glæder sig til at byde dig velkommen til en oplevelse i den nye Fiesta i weekenden den 2. og 3. september.